top of page

fre 19 maj

|

Björbo

Forsäventyr – White water Rafting

En fartfylld helg där adrenalin och nya upplevelser präglar dagen! Under helgen tar vi oss ut på den vilda Kärringforsen via raft, inte bara en utan två gånger! Forsandes fram genom white water, mellan klippor, sten och lugnt vatten. Efter tur nr 2 får du välja mellan ducky & forskajak!

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Forsäventyr – White water Rafting
Forsäventyr – White water Rafting

Tid och plats

19 maj 2023 20:30 – 21 maj 2023 12:00

Björbo, 785 45 Björbo, Sverige

Om evenemanget

Följ med oss på Hellyes Adventures på en fartfylld helg där adrenalin och

nya upplevelser präglar dagen! Under helgen tar vi oss ut på den vilda Kärringforsen via raft, inte bara en utan två gånger! Forsandes fram genom white water, mellan klippor, sten och lugnt vatten. Efter tur nr 2 får du välja om du vill paddla Ducky eller Forskajak!

Pris: 3200kr /person

Antal platser: 8st

Minimum antal: 4st

Plats i bil: 3st

Ingår:

Plats i tält + liggunderlag

Säkerhetsutrustning (hjälm, flytväst, våtdräkt)

Rafting x2

Ducky / Forskajak x1

Frukost x2

Kvällssnacks x2

Så vad får du med i paketet? 

Vi erbjuder dig en fantastisk upplevelse utöver det vanliga! Du får två turer med raft paddling i vild fors samt en tur där du får välja mellan ducky och forskajak, transport mellan slut och startpunkt efter varje tur, sovplats i tält där vi står för tält och liggunderlag, två enklare frukostar och kvällssnacks för två kvällar. Vi håller elden igång från det att vi kommer tillbaka från dagens adrenalinkickar och vi grillar vår medhavda mat över öppen låga. Vi står för myggskyddet och erbjuder både effektiva myggjagare och myggspray för att vi ska få en så behaglig kväll som möjligt!

Vad behöver du ta med dig? 

* Grillbar mat till två luncher & två middagar   

* Dryck   

* Sovsäck   

* Kläder efter väder (ta med en jacka till kvällen)   

* Regnkläder   

* Ombyte – du kommer bli blöt på forsen!   

* Gott äventyrshumör!

Krav

* Simkunnig

* Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av rafting

Schema 

Se schema nedan!

Säkerhet 

Detta är en nykter resa, ingen alkoholdryck över 0,5% kommer att accepteras. Detta av säkerhetsskäl då vi på forsen måste vara helt skärpta och koncentrerade samt i trivselaspekt. Vid onyktert tillstånd kommer du att bli nekad tillträde till raft, ducky och kajak.    

Vid anmälan ska du uppge 2st kontaktpersoner. Vi behöver då följande information: För-och efternamn, telefonnummer, er relation (partner, förälder m.m.). Om något skulle hända är det viktigt att vi kan nå dina anhöriga.

Allergier måste uppges redan vid anmälningstillfället

Transport 

* Vi har 3st platser att erbjuda i vår Land Rover Discovery. Vill du ha en plats i bilen måste du boka detta snabbt och det kostar 500kr extra. Har du bokat plats i bilen kommer vi mötas upp på en central plats i Uppsala för avfärd. Vi räknar med en bilresa på ca 3-3,5 timmar då vi även kommer stanna för middag och en bensträckare längs med vägen. Bilen går kl.14:30 från plats som senare kommer informeras om via mejl till dig som är anmäld.    

* Du kan med enkelhet ta egen bil till platsen, det tar ca 3 timmar enkelväg från Gränbystaden. Adress: Dala River Adventure 785 45 Björbo https://goo.gl/maps/3bP83KftYdjsEiWw6

Schema


  • 2 timmar 30 minuter

    Samling & Mingel

    Campingplatsen

  • 1 timme

    Frukost

    Campingplatsen
Ytterligare 10 objekt tillgängliga

Dela detta evenemang

bottom of page