top of page

lör 11 juni

|

Lunsen

Vandring i vackra Lunsen

Vi kommer att alternera mellan att gå på stiga och sträckor som ej är uppmärkta samt klättra över stockar och stenar i otroligt vacker och häftig natur. Vi går genom en av Uppsalas lungor och njuta av vacker natur, fågelkvitter och med tur en och annan ekorre.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vandring i vackra Lunsen
Vandring i vackra Lunsen

Tid och plats

11 juni 2022 10:00

Lunsen, 255, 757 59 Uppsala, Sverige

Om evenemanget

Datumet är i dagsläget preliminärt.

Vi kommer att samlas vid parkeringen vid "Sävja Södra". Vi kommer att alternera mellan att gå på stiga och sträckor som ej är uppmärkta samt klättra över stockar och stenar i otroligt vacker och häftig natur. Vi går genom en av Uppsalas lungor och njuta av vacker natur, fågelkvitter och med tur en och annan ekorre.

Information: GRATIS att delta EJ TILLGÄNGLIGHETSANPASSAD. Samling: kl.10:00 Mötesplats: Sävja Södra. parkeringsplats Sträcka: MER INFORMATION KOMMER Beräknad tid: 4 timmar

Utrustning: * Bra gångskor * Kläder efter väder * Vatten * Lättare lunch och snacks * Sittunderlag

Hundar är varmt välkomna.

Tveka inte att kontakta arrangörerna vid frågor!

ANMÄL dig såhär: * Klicka i "Kommer" i evenemanget * Skicka mejl till anmalan@hellyes.nu (eller via kontaktformuläret längst ned på sidan) I mejlet ska följande info stå: * NAMN * MOBILNUMMER * Evenemangets namn (LUNSEN)

Hitta hit: Sök på "Sävja Södra" för att hitta parkeringen. Skriv ut i gruppen om du behöver skjuts så kan man säkert samåka!

Dela detta evenemang

bottom of page