top of page

Vilka är vi?

Bakom gruppen står grundarna Jesper och Tilia. Vi är ett par med stort intresse av just natur och äventyr och allt vad det innebär. Vi delar denna kärlek och passion för utelivet och drömmen att ta oss vidare inom området. Vårt mål är att vara ute så mycket det bara går, njuta av naturen och alla dess säsonger och hemligheter. Vi grillar minst en gång i veckan, vilket inte går att missa om du följer oss på vår företagsinstagram eller vår privata instagram

Som par får vi fram det bästa hos varandra, tillsammans vill vi inspirera andra!

_DSC2088.jpg

Tilia Doverstål

Frilansande fotograf och guide på Friluftsaktiviteter i Uppland. Naturälskare som använder naturen som det utegym det är. Inspireras av friska luften och motiveras av att hitta mina begränsningar i både mina fysiska förutsättningar och mentala inställningar. Tidigare skadad rygg samt spricka i knä har gjort att jag inte kunnat utföra många fysiska aktiviteter, men har nu tränat upp min kropp för att klara av det mesta. 

  • Instagram - svarta cirkeln
  • Doverstål Fotografi

Jesper Hellström

Utbildad och certifierad bergs- och forsguide med bergsbestigning i Himalaya, Kilimanjaro och Kebnekaise i ryggsäcken. Utöver vandring är även dykning och fallskärmshoppning ett stort intresse som utövas såfort tillfälle ges. Brinner för att hjälpa andra, motivera och inspirera människor att ta sig ut och lära sig om naturen.

  • Instagram - svarta cirkeln
_DSC2014.jpg
bottom of page