top of page

Avslappnande skyltsafari

De senaste dagarna har vi inte haft någon direkt plan på vad vi vill eller ska göra. Vi har gjort det vi känt för helt enkelt.


Igår tog vi in på relaxavdelningen på Storsjöbadet i Östersund. Testade flera olika bastutyper och badade i en skön varmvattenspool. Vi fick även tillträde till äventyrsbadet, var där i kanske 20 min, simmade mest utomhus då resterande delar var rätt... Tråkiga. Inte bara för att vi är två vuxna, utan det fanns lixom ingenting att göra som gjorde det speciellt "äventyrligt". Vi gick upp och satte oss i ångbastun, inte riktigt vår grej men läckert att ha testat det som man så ofta ser på maffiafilmer. Satt två omgångar i infrabastun och innan vi gick och duschade igen stretchade vi lite i den varma poolen.


Rejält mörade och uppmjukade tog vi oss till Dianas och käkade lite och åkte vidare för att hitta någonstans att sova.

Det är campingförbud iprincip överallt. Så tråkigt och vi har lite svårt att förstå varför. Vi sov iallafall i bilens backlucka inatt. Inget att klaga på, vi blåser upp vårt liggunderlag och väcklar ut sovsäckarna och sover gott ändå.


Vi passade på att städa ur bilen och organisera upp i nya packpåsar och nya facksystem. Mycket nöjda med resultatet men en plastlåda ska införskaffas och byta ut vår "bilväska". Bilväskan är den vi lägger våra "används dagligen"- grejer så vi slipper rota igenom ryggsäcken varje gång.

När vi inte har några direkta planer på nedfarten i Sverige, likt det vi hade på uppvägen där vi planerat de flesta stoppen, så snöade vi in på skyltar. Vi kallar det skyltsafari. De roligaste vi har tagit oss igenom byarna Oj, Aha, Ö, Flata, Mordviken, Fanbyn och Bye!


11 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page