top of page

Dag 3 ~ Sando - Førsvatn

Ännu en härlig dag har passerat och nya minnen skapats.


Vi vaknade 10:45 och började packa ihop oss direkt. Vid 11:40 tog vi oss ett morgondopp på den gömda stranden vi hittade igårkväll.


Det har regnat större delen av den men det har bara gett oss ännu mer att se! Åkt serpentinvägar, genom moln och magen har pirrat ordentligt. Har lärt oss en hel del om vår fantastiska bil!


Tvärnitade och svängde av huvudvägen för att besöka Omnesfossen. Detta blev inte det sista spontana stoppet för dagen. Vi båda älskar forsande vatten och allt vad naturen har att erbjuda. Här är några forsar vi inte kunna hålla oss från att dokumentera idag.


Dagens längsta tunnel: 9 km


Nervkittlande serpentinväg ner till Dalen. Fy farao vad nervös jag var. Jesper var lika cool som vanligt och kunde inte riktigt hålla sig från att skratta när jag gnydde i passagerarsätet och svor över 180° svängarna i 12% lutning.Väl nere stannade vi till. Tog fram min stora kamera och spenderade en bra stund där nere. Vi tankade för 18,56kr/l! Whaaat? Tog en god burgare då klockan började bli rätt mycket och vi helt enkelt inte orkade stressa för att göra lunch på den ännu obestämda platsen vi slår läger på.


Resan upp var lika läskig.

Vi stötte på en del får-hinder på vägen och hittade tillslut vår plats att sova! Offgrid, perfekt läga med utsikt över berg, sjön Førsvatn och naturen för oss själva.


Vi hör fåren vandra omkring där ute i skogen, med sina bjällror runt halsarna. Gulligt!

Nu bäddar vi ner oss och ser fram emot en ny händelserik dag imorgon!


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page