top of page

Villkor

Betalningsvillkor

På våra betalkurser och evenemang kommer en kostnad att utgå. För att säkra din plats måste hela kurs/evenemangsavgiften vara betald.

Betalning sker via swish till nummer som skickas ut med bokningsbekräftelsen.
 

Vid avbokning 

Vid avbokning 7 dagar eller mer innan kursen/evenemanget får du tillbaka hela avgiften.

Vid avbokning 3-6 dagar innan kursen/evenemanget får du tillbaka 50% av avgiften.

Vid avbokning 1-2 dagar innan eller samma dag som kursen/evenemanget återbetalas 10% av avgiften.

Deltagarvillkor

Fotografering
Fotografering kommer att ske under kurser, evenemang och aktiviteter och dessa kommer att användas i marknasföringssyfte samt för dokumentation. Genom att betala kursavgiften godkänner du detta.


Deltagarens egenansvar
När du deltar i någon av våra aktiviteter, evenemang eller kurser så gör du det på egen risk. Vi tar inte ansvar för eventuella skador eller liknande som kan uppstå under tillställningen. Genom att betala kursavgiften godkänner du detta.

Användarvillkor

Fotografier

Bilderna ägs av Friluftsaktiviteter i Uppland by Hellyes Adventures och får endast användas tillsammans med vår vattenstämpel. Om denna redigeras, klipps eller på annat sätt täcks vid användning har vi rätt att debitera dig för den olovliga användningen av bilden/bilderna. Du får heller aldrig ange dig själv som fotograf av våra bilder, sker detta debiteras det enligt nedan prislista och anmälan kommer att göras.

Köp av bilder

Vill du köpa bilder som sedan får användas utan vår vattenstämpel går det, dock måste användet alltid ske i samband med omnämnande av  men fotograf, så följer det denna taxa, baserad på SFF:s (Svenska Fotografernas Förbund) riktlinjer.

Priser för ej vattenstämplade bilder anpassade för webbanvändning:

1st 200kr

5st 900kr

10st 1600kr

Vid frågor eller funderingar, kontakta oss genom formuläret nedan.

bottom of page